over ons

Wat leuk dat je iets meer over ons wil weten.

Ik ben Sabine, moeder van drie geweldige kinderen en een trotse mémé van vier kleinkinderen en heel gelukkig met mijn fantastische man Bavo.  Samen zijn we gek op reizen, lekker eten en drinken en natuurlijk ook op onze vier honden. Lola, onze Boston Terrier, is zelfs de mascotte en sfeermaker van ons glasatelier. 

Mijn fascinatie voor glas begon al toen ik als kind op vakantie was in Venetië. Wat die glaskunstenaars daar maakten vond ik echt magisch! En die fascinatie is nooit meer weggegaan.

Ik ben begonnen als designer en uitgever in de mediawereld, maar na een tijdje besefte ik dat mijn hart eigenlijk ergens anders lag: bij glas! Dus heb ik het roer omgegooid en me helemaal gestort op mijn passie. Ik heb een cursus boroglas gevolgd, allerlei workshops bijgewoond, heel wat glasstudio's bezocht en lessen gegeven en zelfs een boek geschreven over flamework. Ja, je leest het goed, ik ben helemaal into dat ambacht!

En toen we ondervonden dat het in België lastig is om speciaalglas voor flamework te vinden - je stapt hier niet zomaar een glaswinkel binnen voor een paar glasstaafjes - hebben Bavo en ik besloten om er iets aan te doen. Dus zijn we begonnen met het importeren van de glasproducten die we zelf ook gebruiken.

In onze webshop vind je een heleboel prachtige soorten glas en enkele handige tools. We vinden het belangrijk om alleen dingen aan te bieden die we zelf hebben getest en  we doen ons best om bij elk stuk extra informatie te geven die handig is voor jou als glaskunstenaar. Als je op zoek bent naar iets speciaals, of een bepaald soort glas waar je moeilijk aan geraakt, laat het ons weten en we helpen je graag!