Biss-glass.eu is onderdeel van B.I.S.S. Services BV
Blekkersgat 5C, 9991 Adegem, België | BE0 452 099 479

Privacybeleid

De website maakt gebruik van cookies en Google Analytics. Hiermee verzamelen we informatie zoals het type browser en het IP-adres.

Indien u een aankoop doet via de webshop worden de gegevens die u meedeelt bewaard om u de dienst of het bestelde item te kunnen leveren en om u op de hoogte te houden van komende acties, georganiseerd door B.I.S.S. Services BV.

Wij doen onze uiterste best om uw privacy zo goed mogelijk te beveiligen. Uw gegevens worden enkel intern verwerkt, in geen geval worden uw persoonsgegevens aan derden doorgegeven. U heeft het recht om toegang te vragen tot uw informatie en deze in te kijken, u kan bepaalde persoonsgegevens laten verbeteren, aanvullen of wissen of uw gegevens volledig uit alle systemen en databases van B.I.S.S. Services laten wissen.
Dit kan u aanvragen via een mail aan info@biss-glass.eu.

Voorwaarden aankoop, verzending en retournering

Voor elk aangekocht artikel hanteren wij de bepalingen van de Belgische wetgeving ivm verzending, teruggave en garantie.

Alle getoonde prijzen zijn in euro en inclusief btw (tenzij anders vermeld).
Verzend-, reservatie- of administratieve kosten worden apart aangerekend. Verzendkosten worden vermeld op de afrekenpagina.

Alle getoonde prijzen zijn indicatief en NIET bindend. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals woordelijk wordt omschreven. Foto’s zijn enkel ter illustratie en decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

B.I.S.S. Services heeft het recht om bestellingen te weigeren of bijkomende voorwaarden aan een levering te verbinden. Indien een bestelling niet wordt aanvaard of indien er extra voorwaarden zijn, krijgt u hierover bericht uiterlijk 2 weken na het plaatsen van de bestelling.

Verzending: artikelen op voorraad worden na ontvangst van betaling binnen 2 werkdagen postklaar gemaakt en verzonden naar EU-landen. Van artikelen die in back-order staan, wordt een indicatieve levertermijn aangegeven. Deze termijn is niet bindend. Wil je een pakket laten bezorgen naar een land buiten de EU, neem dat eerst contact op via info@biss-glass.eu voor een prijsofferte.

Waarborg en schade

B.I.S.S. Services kiest de postdienst, maar is niet verantwoordelijk voor eventuele postschade. Op breekbare producten, waaronder alle glasproducten, wordt geen waarborg gegeven. Glasbreuk is op risico van de koper. Als er andere schade aan de goederen is, als de levering niet compleet is of als wij de verkeerde goederen bezorgd hebben, stuur dan binnen de 7 dagen na ontvangst een foto waarop duidelijk te zien is wat er fout is naar info@biss-glass.be. Omschrijf wat er mis is. Wij zoeken dan naar een oplossing waar beide partijen zich kunnen in vinden (dit kan zijn de goederen vervangen, ze herstellen, terugsturen en crediteren of een andere regeling). Als de oorzaak bij ons ligt, nemen wij de kosten voor de retourzending voor onze rekening.

Bedenktijd

Als klant heb je 14 dagen bedenktijd, het zogenaamde herroepingsrecht. Het herroepingsrecht geldt evenwel niet voor goederen die in opdracht speciaal voor de klant gemaakt, geassembleerd of besteld zijn, voor op maat afgeknipte materialen, geschenkbonnen, soldeproducten en voor alle andere producten die wettelijk voor het herroepingsrecht uitgesloten zijn.
Als je je bedenkt voor het artikel geleverd is, breng ons dan zo snel mogelijk op de hoogte. Als wij nog geen postborderel aangemaakt hebben, kan je volledig kosteloos annuleren. In alle andere gevallen worden de verzendkosten aangerekend.
Mocht je een artikel willen terugsturen kan dat op volgende manier: breng ons binnen de 14 dagen na ontvangst van het pakket op de hoogte via een e-mail aan info@biss-glass.eu. Stuur onmiddellijk de goederen goed verpakt terug naar volgend adres:
Perka – B.I.S.S. Services,
Industrielaan 12,
9990 Maldegem,
België.
De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. 
Enkel als de aangekochte goederen in originele verpakking en in onbeschadigde toestand terugbezorgd zijn, zal B.I.S.S. Services het resterende bedrag die voor de goederen betaald werd (verzendkosten worden niet terugbetaald) binnen 14 werkdagen terugbetalen. Goederen die met een waarde- of cadeaubon werden aangekocht worden niet terugbetaald, maar daarvoor krijgt u een nieuwe waardebon.
Wij nemen, behoudens wettelijke verplichtingen, geen artikelen terug die gebruikt of gedragen zijn. 

Datum laatste aanpassing: 31/04/2024
B.I.S.S. Services bv, Blekkersgat 5c, 9991 Adegem. BE0 452 099 479

Hulp nodig?

Contacteer ons via info@biss-glass.eu of het contactformulier